Ville Hasanen voitti Sähkögolfin

Järjestyksessään 31. Sähkögolf pidettiin 5. – 6.8. Oy Pickala golf Ab:n Seaside-kentällä Siuntiossa. Kisan järjesti Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ja sponsorina oli Schneider Electric Finland oy.

Torstaina 5.8. huippukunnossa olevalla kentällä oli 114 pelaajaa pelaamassa miesten ja naisten pistebogey-sarjoja. Perjantaina lyöntipeliä oli pelaamassa 44 pelaajaa.

Ville Hasanen käveli Pickalasta pois kolmen pokaalin kanssa perjantaina.

Sekä tasoituksettoman ja tasoituksellisen lyöntipelin voitti Ville Hasanen tuloksilla 71 ja 79. Hän oli myös mukana joukkuepelituplan voittavassa MPG joukkueessa yhdessä Timo Niemen kanssa tuloksella 38.

Miesten pistebogey-kisan ja henkilökohtaisen tuplan voitti Christian Nordman 41 pisteellä ja lyöntipelin 72 lyönnillä. Naisten pistebogey-sarjan voitti Tarja Kallonen 36 pisteellä.

Pistebogeyn kärkikolmikko kuin palkintopallilla konsanaan. Voittaja Christian Nordman keskellä, toiseksi sijoittunut Timo Skog vasemmalla ja kisan kolmas Sami Tulus oikealla.

Naisten pistebogeyn voitto meni Tarja Kalloselle(vasemmalla) ja toiseksi tuli Katja Seppä(oikealla).

9. väylällä torstaina lähimmäksi lippua osuivat Timo Skog (4,62 m) ja Anu Lassila (4,10 m). 12. väylällä lähimmäksi miehistä pääsi Juha Autio (2,13 m) ja naisista Anu Lassila (14,60 m). Perjantaina Lähimmäs osuivat 9. väylällä Sami Järvinen (2,03 m) ja 12. väylällä Teppo Hälikkä (0,33 m).

Kuvassa puttaileva ryhmä kommentoi kentän olevan upeassa kunnossa ja greenien hyvin nopeita. Tällä väylällä ei kuitenkaan ylletty birdieihin, vaan täytyi tyytyä pareihin.

Kelien puolesta turnaus onnistui mainiosti: ei ollut liian kuuma eikä kylmä ja sadettakaan ei näkynyt.

Tuloslistoja julkaistaan Sähkömaailman seuraavassa numerossa.

Teksti ja kuvat: Sauli Norja