Varsinaiset jäsenet
hakupalvelu

Zeckit yrityshaku

Zeckit hakupalvelu näyttää STUL:n jäsenyrityksistä mm. tärkeimmät luottotieto- ja rekisterimerkinnät, yrityksen iän, liikevaihdon ja työntekijöiden määrän. Luotettava Kumppani -yrityksistä palvelu näyttää myös tilaajavastuulain edellyttämät tiedot. Zeckit-hausta voikin näppärästi tarkastaa potentiaalisten yhteistyökumppaniyritysten taustatiedot päätöksenteon tueksi.

Voit hakea urakoitsijaa nimellä, y-tunnuksella sekä ammatti- tai työnimikkeellä, postinumerolla tai paikkakunnan nimellä, esim. sähkömies vantaa. Muista tehdä välilyönti hakusanojen väliin.

Pääset katsomaan tietoja ja arvioimaan

Pääset katsomaan yritysten tietoja klikkaamalla KATSO SELVITYS -painiketta. Jos yrityksen kohdalla on myös KATSO ESITE -painike, saat sitä kautta lisätietoja urakoitsijasta.

Voit antaa arvion käyttämäsi urakoitsijan palvelusta ANNA ARVIOINTI -toiminnon avulla. Valitset kuvakkeita 1-5 sen mukaan miten tyytyväinen olet. Arvioinnissa annetaan yleisarvosana ja arvio siitä, saitko vastinetta rahalle, oliko laatu kohdallaan ja miten palvelu sujui.