STUL on nyt Sähkö- ja teleurakoitsijat STUL ry

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto päätti kevätkokouksessaan nimenmuutoksesta. Nyt olemme Sähkö- ja teleurakoitsijat STUL ry.

STULin nimessä ollut sana ”liitto” on aiheuttanut usein hämmennystä. STUL ei ole työmarkkinaosapuoli, vaan puhtaasti elinkeinopoliittinen (EPO) työnantajajärjestö. Vaikutamme sähkö- ja teleurakoitsijoiden hyväksi, valvomme jäsentemme etuja ja edistämme alaa monien yhteistyötahojen kautta.

”STUL elää ajassa ja vaikuttaa hartiavoimin, ja ennen kaikkea positiivisin ottein, sähköistysalan puolesta. Emme kolistele sapeleita, vaan rakennamme yhdessä parempaa tulevaisuutta. Kaikille meille”, kirjoittaa STUL ry:n toimitusjohtaja Marko Utriainen toukokuun Sähkömaailma-lehdessä.

”Uskomme vuoropuhelun ja yhteistyön voimaan. Puhumme mieluummin vastuullisesta edunvalvonnasta ja vaikuttamisesta, kuin pelkästään edunvalvonnasta. Yhteinen etu voittaa aina oman.”

STULin kevätkokous on päättänyt 24.4. nimenmuutoksesta. Nyt olemme Sähkö- ja teleurakoitsijat STUL ry, sillä haluamme korostaa vahvaa ja yhtenäistä jäsenten joukkoamme. Koska STUL on tunnettu lyhenne ja luotettu brändi, ”L” säilyy osana lyhennettä jatkossakin.