SKT-säätiön kehittämispalkinto Arto Karille

Sähköalan koulutus- ja tutkimussäätiö SKT:n kehittämispalkinnon sai tänä vuonna Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n pääarvioijana ja sähköalan moninaisissa muissa tehtävissä toiminut sähköinsinööri Arto Kari. Palkinnon suuruus on 3 000 euroa ja se myönnettiin LSK:n nimikkorahaston varoista.

Antti Takatalolle (vasemmalla) myönnettiin kultainen ansiomerkki ja Arto Kari sai SKT:n kehittämispalkinnon. On siis syytä hymyyn.

Arto Kari on merkittävällä asiantuntemuksellaan osallistunut urakointiin soveltuvan TT- talotekniikkasertifikaatin kehittämiseen.TT-sertifikaatti kattaa sähkö-, LVI-, rakennusautomaation ja turvaurakoinnin. TT-sertifikaatille myönnettiin viime keväänä Suomen kansallisesta akkreditoinnista vastaavan FINASin akkreditointi.

Pitkän työuransa aikana Arto Kari on ollut mukana myös lukuisissa muissa kehittämishankkeissa. Hän on ollut merkittävässä roolissa tarjouslaskennan pakettirekisterin, sähkölaitteiston kuntotutkijan kurssin ja -pätevyyksien sekä mm. sähkölaitteiston lämpökuvaajan pätevyyskokeen suunnittelussa.

Arto Kari on toiminut puheenjohtajana opetushallituksen sähköverkkoalan ammattitutkintotoimikunnassa, joka kehitti tutkintojen perusteita ja suoritusohjeita. Hän oli myös opetushallituksen energia-alan tutkintoja valmistelevan työryhmän puheenjohtaja.