Sähköliitto järjestää useita työnseisauksia eri puolilla Suomea

Sähköalojen ammattiliitto järjestää tällä viikolla työnseisauksen Kemijoki Oy:n vesivoimalaitoksilla, Stora Enso Oyj:n Veitsiluodon sahalla, Olkiluodon voimalaitosten kunnossapitoyksiköissä ja Turku Energia Oy:n voimalaitoksilla.

25.9.2023

Työnseisaukset ovat osa Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n hallituksen sosiaaliturva- ja työelämätoimia vastustavaa kampanjaa.

Kemijoki Oy:n vesivoimalaitosten huolto- ja kunnossapitotöissä työskentelevät, Caverion Industria Oy:n palveluksessa olevat sähköliittolaiset ja Veitsiluodon sahan kunnossapitotöissä työskentelevät sähköliittolaiset keskeyttävät työt tiistaina 26. syyskuuta kello 14.30–15.30.

Olkiluodon voimalaitosten kunnossapitoyksiköissä ja Turku Energian sähkön- ja lämmönjakelussa ja voimalaitoksilla työskentelevät Sähköliiton jäsenet keskeyttävät työt keskiviikkona 27. syyskuuta tunnin ajaksi kello 14.30–15.30.

Lisäksi eri teollisuusyrityksissä työskentelevät sähköliittolaiset osallistuvat työpaikoillaan järjestettäviin Teollisuusliiton työnseisauksiin. Ammattiliitot kertovat ennakkoon suunnitelluista toimistaan aina neljä päivää ennen toteutusta. Tiedossa olevat toimet on koottu SAK:n sivuille.