Mika Hokkanen on nimitetty LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n toimitusjohtajaksi ja Marko Kempas LVI-asiantuntijaksi. LVI-TU on LVI-asennusalan toimiala- ja työnantajajärjestö. Liiton jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on yli 1,4 miljardia euroa ja ne työllistävät noin 7 900 ammattilaista.

Mika Hokkanen toimitusjohtajaksi

Varatuomari Mika Hokkanen, 51, ottaa vetovastuun LVI-TU:sta 1.1.2020 nykyisen toimitusjohtaja Jari Syrjälän jäädessä eläkkeelle. Hokkanen siirtyy toimeen Suomen Bensiinikauppiaitten ja Liikennepalvelualojen Liitto SBL ry:n toimitusjohtajan tehtävästä.

Mikalla on vahva kokemus johtamisesta, työmarkkinoista ja edunvalvonnasta. Hän on toiminut pitkään Suomen Bensiinikauppiaitten ja Liikennepalvelualojen Liitto SBL ry:n toimitusjohtajana. Lisäksi Mika on työskennellyt Rakennusteollisuus RT ry:ssä lakimiehenä hoitaen muun muassa työmarkkina-asioiden edunvalvontaa sekä työehtosopimusneuvotteluja. Hän on myös toiminut Bensiiniuutiset-lehden vastaavana päätoimittajana.

  • Toimialaliitot ovat aina olemassa jäseniään varten. LVI-TU:lla on tärkeä tehtävä valvoa jäsenyritystensä etuja yhteiskunnallisessa päätöksenteossa, julkisessa keskustelussa, alan koulutuksessa ja työmarkkinatoiminnassa. On hienoa päästä työskentelemään yhdessä jäsenyritysten ja liiton ammattilaisryhmän kanssa LVI-alan toimintamahdollisuuksien parantamiseksi, Mika Hokkanen toteaa, ja jatkaa:
  • Toimialan tulevaisuus näyttää valoisalta, LVI-alan osaamista ja ammattitaitoa tarvitaan jatkossakin rakennusten koko elinkaaren ajan.

Marko Kempas LVI-asiantuntijaksi

LVI-työteknikko Marko Kempas, 48, aloittaa LVI-TU:n palveluksessa 16.12.2019. Hän siirtyy liiton palvelukseen Consti Talotekniikka Oy:n asiakkuuspäällikön tehtävästä. Markolla on laaja kokemus LVI-alasta: hän on toiminut putkiasentajana, LV-työnjohtajana sekä LVI-projektipäällikkönä ja LVI-huoltopäällikkönä.

Markon tekninen osaaminen yhdistettynä sopimus- ja urakkaneuvotteluosaamiseen sekä tarjouslaskenta-, työnjohto- ja projekti- sekä liiketoimintakokemukseen antaa vahvan pohjan liiton jäsenneuvontatyöhön sekä alan aktiiviseen työryhmätyöskentelyyn ja kehitystyöhön. Marko on myös aktiivinen taloteknisten asiantuntija-artikkeleiden kirjoittaja.

Lataa kuvat:
Mika Hokkanen https://www.lvi-tu.fi/wp-content/uploads/2019/11/Mika-Hokkanen-800×600.jpg
Marko Kempas https://www.lvi-tu.fi/wp-content/uploads/2019/11/Marko-Kempas-800×600.jpg

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Jari Syrjälä p. 050 352 5120, jari.syrjala@lvi-tu.fi
Viestintäpäällikkö Pipsa Hiltunen p. 0400 287 939, pipsa.hiltunen@lvi-tu.fi
Toimitusjohtaja Mika Hokkanen p. 0400 305 792, mika.hokkanen@bensiinikauppiaat.fi
Asiakkuuspäällikkö Marko Kempas p. 050 337 5171, mtkempas@gmail.com

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry on LVI-asennusalalla toimivien yritysten toimiala- ja työnantajajärjestö. Sen tehtävänä on jäsenyritysten ja toimialan liiketoimintamahdollisuuksien edistäminen. Liiton jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on yli 1,4 miljardi euroa, ja ne työllistävät noin 7 900 henkilöä. LVI-TU on vahva erikoisurakointiliitto osana Rakennusteollisuus RT:tä. Lisätietoja lvi-tu.fi