KIRA-foorumin kasvuohjelman johtaja

Viisitoista kiinteistö- ja rakentamisalan yhteisöä muodostavat Kiinteistö- ja rakentamisfoorumin, KIRA-foorumin.

KIRA-foorumi edustaa laajasti kiinteistö- ja rakentamisalan yhteisöjä. Se on julkaissut Kiinteistö- ja rakentamisalan kasvuohjelman, jonka tarkoituksena on edistää toimialan tavoitteellista kehittämistä ja kasvua. KIRA-kasvuohjelman seuraavassa vaiheessa pyritään tunnistamaan ja kokoamaan yritysvetoisia konsortioita sekä luomaan uusia ekosysteemejä, joista halutaan kasvattaa uutta liiketoimintaa sekä Suomeen että kansainvälisille markkinoille.

Haetaan: KIRA-kasvuohjelman ohjelmajohtaja

KIRA-kasvuohjelman jatkotoimenpiteiden edistämiseksi ja saavuttamiseksi haetaan ohjelmajohtajaa kolmen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Ohjelmajohtaja työskentelee KIRA-foorumille ja työsuhde tulee hallinnollisesti KIRA-foorumiin kuuluvan Rakennusteollisuus RT:n alaisuuteen.

Oletko innostava, näkemyksellinen ja itseohjautuva Tekijä, jolla on halu edistää uusia innovaatioita sekä luoda kestävää kasvua kiinteistö- ja rakentamisalalle? Haluatko työskennellä toimialalla, jolla on ratkaiseva rooli niin päästövähennystavoitteiden saavuttamisessa kuin hyvän arjen luomisessa? Jos vastasit kyllä, saatat olla yhteisön etsimä KIRA-kasvuohjelman ohjelmajohtaja.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 9.10.2022 mennessä osoitteeseen antti.aaltonen@rakennusteollisuus.fi. Hakemuksia käsitellään sitä mukaan, kun niitä vastaanotetaan.

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistä antaa kehitysjohtaja Antti Aaltonen, puh. 040 514 3626, sähköposti antti.aaltonen@rakennusteollisuus.fi

Lisää tietoa KIRA-foorumista ja ohjelmajohtajan tehtävästä