Etsimme nyt joukkoomme sähköalasta kiinnostunutta kokenutta Verkkotoimittajaa

Roolissa sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisten sisältöjen parissa. Saat myös vaikuttaa suoraan digitaalisten kanaviemme kehittämiseen. Tulet olemaan avainroolissa, kun kehitämme digitaalisia ympäristöjämme.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • Verkkosivustojemme kehitys ja käyttäjäkokemuksen parantaminen
  • Sosiaalisen median kanavien toimittaminen ja hallinnointi
  • Sähköisten uutiskirjeiden toimittaminen
  • Päivittäisten verkkosisältöjen, kuten artikkeleiden, uutisten ja blogikirjoitusten julkaiseminen sekä tarvittaessa lehtiartikkeleiden kirjoittaminen
  • Sisältöjen toimittaminen aikataulussa ja niiden korkean laadun ja oikeellisuuden varmistaminen
  • Osallistuminen sisällöntuotannon strategiseen suunnitteluun ja kehitykseen

Ketä haemme?

Sinulla on kokemusta verkkotoimittajan tehtävistä, verkkosivustojen ylläpidosta (esim. WordPress) sekä hakukoneoptimoinnista. Olet mahdollisesti tehnyt myös toimittajan työtä ja sinulla on hyvä journalistinen ymmärrys. Jokin suora suorapostitusjärjestelmä on sinulle tuttu. Olet sinut sosiaalisten media-alustojen kanssa.  Arvostamme myös kokemusta videosisältöjen tuottamisesta verkkoon sekä valokuvaus- ja kuvankäsittelytaitoja.

Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. viestinnästä), mutta ennen kaikkea olet innostunut monikanavaisesta vaikuttamisesta.

Me tarjoamme monipuolisen työn osana viestintä- ja markkinointitiimiä, osaavan organisaation tuen sekä mahdollisuuden laajentaa ja monipuolistaa toimenkuvaasi omien vahvuuksiesi mukaisesti. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua ja täydentää tietojasi työnkuvasi vaatimusten mukaisesti. Työhyvinvointi on meille tärkeää ja tarjoamme sitä tukevia etuja liikuntaan, kulttuuriin, lounaaseen sekä työterveyteen. Teemme työtä hybridityömallilla, joka mahdollistaa joustavan työskentelytavan työhyvinvointia ja tiimityötä tukien. Olemme toimistolla vähintään 50% työajasta. Meillä on mahdollisuus kehittää ja kehittyä.

Lisätietoja voit kysyä: markkinointi- ja viestintäjohtaja Riikka Frimanilta, riikka.friman@stul.fi

Jos olet innostunut digitaalisesta mediasta ja haluat osallistua luovasti verkkosivustomme ja sosiaalisen median sisältöjen kehittämiseen, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@stul.fi viimeistään 16.10.