Sähköurakoitsijapäivät ja muut tapahtumat

Sähköurakoitsijapäivät

Sähköurakoitsijapäivät on sähköistysalan suurin ja tärkein vuosittainen tapahtuma, johon kokoontuu yleensä noin 300 sähköisen talotekniikka-alan edustajaa eri yrityksistä ja yhteisöistä.

Sähköurakoitsijapäivät 2024 järjestetään Helsingissä 12.-14.11.2024

Tule mukaan tapaamaan kollegoita ja kuulemaan mielenkiintoisia alustuksia. Inspiroidu tietoiskujen parissa ja tutustu tuoteuutuusnäyttelyyn.

Ilmoittaudu täällä

Paikka

Hilton Helsinki Kalastajatorppa
Kalastajatorpantie 1
00330 Helsinki

Ohjelma

Aikataulu ja puhujat julkistetaan pian.

Sähköurakoitsijapäivät alkavat Sähkösenioreiden kokouksella ja illallisella.

Ensimmäisen varsinaisen seminaaripäivän ohjelma muodostuu keynote-alustuksista ja talouskatsauksesta sekä mm. alalla eri tavoin ansioituneiden henkilöiden palkitsemisesta. Päivä huipentuu juhlaan, jossa julkistetaan Vuoden sähköurakoitsija ja nautitaan hyvästä ohjelmasta illallisineen.

Viimeisenä päivänä pidetään STULin liittokokous sekä mahdollisesti liiton asiantuntijaelinten kokouksia.

Näyttely

Seminaarin ajan tapahtuman tiloissa on näyttely, jossa sähköistysalan yritykset esittelevät uutuustuotteitaan ja palvelujaan.

Kysy lisää ja varaa paikkasi näyttelystä: myyntipäällikkö Johannes Finne.

Jäsenetu varsinaisille jäsenille

STUL tarjoaa jäsenmaksuun sisältyen varsinaisen jäsenyrityksen yhdelle edustajalle osallistumisen maksutta (ei majoitusta).

Hyvinvointia sähköllä -visioseminaari

Millainen on Suomen energiatulevaisuus ja kuinka sitä luodaan tutkimuksen, kehitystyön ja standardoinnin keinoin? Kuinka ala onnistui vaikuttamaan EU:n koulutuspolitiikkaan? Entä mitä ajattelevat eurovaaliehdokkaat?

Hyvinvointia sähköllä -visioseminaari järjestetään 24.4.2024 klo 9–13 Tiedekeskus Heurekassa. Puhujiin kuuluvat mm. Julie Beaufils (General Secretary, EuropeOn), Jarkko Pellikka (Program Director, Industrial 5G, Nokia) sekä EU-vaaliehdokkaat.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Muista myös STULin liittokokous tapahtuman yhteydessä klo 14 alkaen.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu

Hyvinvointia sähköllä -visioseminaari 2024