Sähköurakoitsijapäivät

Sähköurakoitsijapäivät on sähköistysalan suurin ja tärkein vuosittainen 3-päiväinen tapahtuma, johon kokoontuu yleensä noin 300 sähköisen talotekniikka-alan edustajaa eri yrityksistä ja yhteisöistä. Sähköurakoitsijapäivät alkaa keskiviikkona Sähkösenioreiden kokouksella ja illallisella.

Seuraava päivä torstai on varsinainen seminaaripäivä, jonka ohjelma muodostuu keynote-alustuksista ja talouskatsauksesta sekä mm. alalla eri tavoin ansioituneiden henkilöiden palkitsemisesta. Torstai huipentuu iltajuhlaan, jossa julkistetaan Vuoden sähköurakoitsija ja nautitaan hyvästä ohjelmasta illallisineen.

Perjantaina pidetään STULin liittokokous sekä mahdollisesti liiton asiantuntijaelinten kokouksia.

Seminaarin ajan tapahtuman tiloissa on näyttely, jossa sähköistysalan yritykset esittelevät uutuustuotteitaan ja palvelujaan. Näyttelystä lisätietoja antaa myyntipäällikkö Johannes Finne.

Vuoden 2022 sähköurakoitsijapäivät järjestetään Tampereella Scandic Rosendahlissa 23.-25.11.

Sähköurakoitsijapäivät Tampere 23.-25.11.2022

Sähköurakoitsijapäivät kokoaa alan ammattilaiset jälleen yhteen Tampereelle. Tule mukaan tapaamaan kollegoita ja kuulemaan mielenkiintoisia alustuksia. Inspiroidu tietoiskujen parissa ja tutustu tuoteuutuusnäyttelyyn.

Keskiviikko 23.11.
Sähkösenioreiden kokous ja illallinen

Torstai 24.11.
Talouden näkymät
Energiamurros muuttaa alaa
Tietoiskuja
Tuoteuutuusnäyttely
Illallinen
Ansioituneiden palkitsemisseremoniat

Perjantai 25.11.
STULin syysliittokokous

Ilmoittaudu: kauppa.sahkoinfo.fi, tilaukset@sahkoinfo.fi, puhelimitse 09 5476 1422.

Jäsenetu varsinaisille jäsenille

STUL tarjoaa jäsenmaksuun sisältyen varsinaisen jäsenyrityksen yhdelle edustajalle osallistumisen maksutta Sähköurakoitsijapäivän seminaariin.

Etu sisältää ohjelman ja tarjoilut, mukaanlukien juhlaillallisen. Etu ei sisällä matka- ja majoituskuluja.