Sähköinfo Oy on Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n omistama sähköistysalan merkittävin tiedontuottaja: kehitämme alaa, neuvomme, tiedotamme, koulutamme, tutkimme ja osallistumme alan markkinointiin. Julkaisemme tietotuotteita, lehtiä ja kirjallisuutta alan ammattilaisille, yrityksille ja op­pilaitoksille. Palveluksessamme on 49 alan osaajaa. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa.

Haemme nyt

Teknistä asiantuntijaa

automaatioalueen edunvalvonnan ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Tehtävän kuvaus:

Teknisen asiantuntijan tehtävänä on rakennusautomaatioon liittyvän edunvalvonnan ja liiketoiminnan kehittäminen. Pääset kehittämään koulutuksiamme ja tietotuotteitamme sekä toimimaan kouluttajana kursseillamme. Toimit automaatioalueen edunvalvojana, neuvot jäseniämme ja osallistut alan kehitysryhmiin. Toimenkuva tarkentuu valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Sinulla on esimerkiksi automaatioalan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sekä kokemusta automaatiosuunnittelusta tai -urakoinnista. Osaaminen automaation tietoturvasta katsotaan eduksesi. Seuraat automaatioalan kehitystä aktiivisesti ja olet kiinnostunut kehittämään tietotyökaluja alan edistämiseksi.

Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Käytät työssäsi myös sujuvasti englantia.

Tarjoamme vakituisen ja monipuolisen tehtävän sähköalan näköalapaikalta, osaavan organisaation tuen sekä mukavat työtoverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Esa Tiainen, p. 09 547 610.

Lisätietoja STUL ry:stä ja Sähköinfo Oy:stä löydät sivuilta stul.fi ja sahkoinfo.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 18.11.2021 mennessä tämän linkin kautta