Etusivu2022-06-21T09:25:31+03:00

STUL on talotekniikka-alan edistäjä,
tiedon tuottaja, jäsentensä edunvalvoja.

STULin uudessa Jäsenesittelyt -videosarjassa STULin jäsenet kertovat sähkö- ja teleurakoinnista, osaamisestaan ja liiton jäsenyyteen liittyvistä hyödyistä. Lisää aiheesta kertovassa uutisessa ja STULin YouTube-kanavalla. Linkit erillisiin videoihin ja tietoa jäsenyydestä Jäsenyys -sivulla.

ASIANTUNTEVAA EDUNVALVONTAA JA TIETOA

Toimimme monin tavoin sähköisen talotekniikka-alan hyväksi. Tuotamme, jalostamme ja jaamme ammatillista tietoa jäsenille sekä kiinteistö- ja rakentamisalan muille toimijoille, alan koulutukseen hakeutuville nuorille ja pienrakentajille.
Lue lisää

 JÄSENYRITYKSET

Jäsenyrityksemme rakentavat ja pitävät kunnossa sähkö- ja televerkot ja huolehtivat siitä, että kaikki toimii – valaistus, lämmitys, tietoliikenneyhteydet, antennit, hissit, turvajärjestelmät, koneet – kotona, työpaikalla, julkisissa tiloissa ja ulkona.
Jäsenesittely

HYVÄT JÄSENEDUT

Tarjoamme jäsenillemme runsaasti etuja, mm. kattavat tekniset, juridiset ja liiketoiminnalliset neuvontapalvelut.
Liity jäseneksi

KODIN SÄHKÖISTYKSET

Etsiessäsi osaavaa ja luotettavaa sähkömiestä voit hyödyntää Löydä Sähkömies -palveluamme, jossa on sähköurakoitsijoiden yhteystietoja.
Löydä sähkömies

Ajankohtaista

Sähkömaailma.fi

Loading RSS Feed

Y-Studio

Loading RSS Feed

Tapahtumat

elo
4
to
2022
Koko päivä 32. Sähkögolf-turnaus Nurmijärve... @ Nurmijärven golfkenttä
32. Sähkögolf-turnaus Nurmijärve... @ Nurmijärven golfkenttä
elo 4 – elo 5 Koko päivä
Sähkögolf Nurmijärven golfkentällä 4.–5.8.2022.   PELIMUODOT: Torstai 4.8. klo 9.00: Yhteislähtö Pistebogey naiset ja miehet sekä joukkuekilpailun ensimmäinen osa. Lisäksi henkilökohtaisen kaksipäiväisen kilpailun (Sähkögolf-tupla) ensimmäinen osa (pistebogey). Perjantai 5.8. klo 9.00: Yhteislähtö[...]

Tutustu alan tietolähteisiin

Go to Top