STUL ry:n liittokokous kutsui Juha Lounatvuoren kunniapuheenjohtajaksi

29.4.2016

Keskiviikkona 27. huhtikuuta pidetyssä Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n liittokokouksessa kutsuttiin liiton alueosaston puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä, varapuheenjohtajana ja useiden kausien ajan puheenjohtajana sekä monessa muussa toiminut Pohjois-Suomen Sähkö Oy:n toimitusjohtaja Juha Lounatvuori liiton kunniapuheenjohtajaksi.
STUL:lla on toimintansa aikana ollut kolme kunniapuheenjohtajaa, Paavo Bohm, Pekka Nieminen ja Rainer Gustafsson, kaikki jo viime vuosituhannella.

Juha Lounatvuoren ansiolista sähköistysalan edistäjänä ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n edustajana suomalaisessa elinkeinoelämässä on vaikuttava. Lounatvuori palkittiin syksyn sähköurakoitsijapäivillä kultaisella ansiomerkillä ja nyt sitten kunniapuheenjohtajuudella.  Nimitys  ei heltiä helpolla, vaan edellyttää kutsuttavalta henkilöltä erittäin poikkeuksellista sitoutuneisuutta ja aktiivista otetta.

Lounatvuori vastaanotti kunnianosoituksen tuttuun tapaansa tyynesti todeten ottavansa kunniapuheenjohtajuuden nöyränä ja kiitollisena vastaan.

- Olen sitä mieltä, että suuri osa tästä kunniasta kuuluu liiton jäsenille ja henkilökunnalle, eritoten oman puheenjohtajuusaikani hallituksen jäsenille sekä erityisesti varapuheenjohtajille, sanoi Lounatvuori.


- Näin varmistimme sen, että voimme edelleenkin pitää Juhan mukana liiton toiminnan edistämisessä ja kehittämisessä, totesi STUL:n toimitusjohtaja Olli-Heikki Kyllönen.


STUL onnittelee lämpimästi Juha Lounatvuorta hänen saamastaan huomionosoituksesta.