Ilmainen koulutusten sarja yrittäjille – Jakso 1 Maksuvalmius katsottavissa nyt

14.3.2018
STUL on yksi yrittäjien oman verkkomedian, Y-Studion, pääyhteistyötyökumppaneista.
Y-Studio jakaa yrittäjyyttä käsittelevää tietoa, vertaiskokemuksia ja tarjoaa nyt myös huippuasiantuntijoiden vetämiä koulutuksia. Kaikki koulutukset ovat ilmaisia eivätkä vaadi rekisteröitymistä.

Koulutukset ovat milloin tahansa katsottavissa Y-Studion Youtube -kanavalla; materiaalit ja videot ovat sivustolla tarjolla pysyvästi.

NYT julkaistu: Kassanhallinta, kannattavuus, vakavaraisuus

Ensimmäinen uudistettu Y-koulutus on nyt julkaistu. Taloushallintoliiton Ari Lahdenkaupin vetämän Pidä Matti pois kukkarosta -otsikoidun koulutuksen teemana on yrittäjän ”pyhä kolmio” eli kassanhallinta, kannattavuus ja vakavaraisuus.

Koulutus koostuu puolen tunnin mittaisesta videosta ja koulutusmateriaaleista. Voit ladata kaikki materiaalit erillisestä linkistä. Tässä ensimmäisessä teemassa on tarjolla myös lisäinformaatiota liittyen aiheeseen yrittäjän oma palkka.

Jos yrityksessäsi on useampi henkilö, joiden on tärkeää oppia lisää liittyen maksuvalmiuteen, kerää porukkasi koulutuksen ääreen: yhdessä oppiminen on tehokasta ja hauskaa.

Klikkaa koulutukseen: www.y-studio.fi/ykoulu


Seuraavat koulutukset


Jatkossa uusi koulutusjakso tulee aina näkyviin kaksi viikkoa ennen sen ilmestymistä. Kevätkauden julkaisupäivät ovat 11.4. (tietoturva), 16.5. (palkkaaminen) ja 13.6. (yrittäjän työhyvinvointi).

Fyysisesti videot sijaitsevat Y-Studion Youtube-kanavassa https://www.youtube.com/channel/UC5rZvZ431ifzCBgb7j2ZnMw jonka voi myös tilata. Tällöin saat sähköpostiisi tiedon aina, kun kanavalle päivitetään uutta sisältöä.