Ensto teki juhlavuoden aikana kaikkiaan 63 hyvää tekoa ympäri maailmaa

19.2.2019

Lisää leikkiaikaa lapsille Virossa, tasaisempaa sähköä Liettuaan, aurinkopaneeleilla tasa-arvoa Keniaan – Ensto teki juhlavuoden aikana kaikkiaan 63 hyvää tekoa ympäri maailmaa

Viime vuonna Ensto vietti 60-vuotissyntymäpäiväänsä tekemällä 60 hyvää tekoa paremman elämän ja tulevaisuuden puolesta.

Ensto-maat yhdessä toteuttivat vuoden aikana kaikkiaan 63 hyvää tekoa paikallisille yhteisöille, ja vaikuttivat samalla useiden satojen ihmisten elämään. Parempaa elämää sähköllä saivat esimerkiksi leikkipuistolapset ja koululaiset Virossa sekä vanhukset Iso-Britanniassa, virrantasaajalla tuotiin tasaisempaa sähköä asukkaille Liettuassa ja aurinkopaneeleilla vietiin tasa-arvoa Keniaan.

Sähköistä liikennettä tuettiin kymmenillä sähköauton latauspisteillä Suomessa ja Norjassa sekä myös Suomen ensimmäinen sähkölentokone nousi ilmaan Enston tukemana. Lisäksi enstolaiset siivosivat Maailman Siivouspäivän kunniaksi kahdeksassa maassa, istuttivat puita, juoksivat ja pyöräilivät hyvien asioiden puolesta, liikuttivat lapsia ja nuoria sekä tukivat kymmeniä järjestöjä ja seuroja heidän tärkeässä toiminnassaan. Siirtyminen ekologisiin pakkauksiin oli myös juhlavuoden ensimmäisiä tekoja.

Kaikkiin 63 tarinaan voi tutustua osoitteessa ensto.com/60acts. Lisäksi teot on koottu videokoosteeseen. Kiitos kaikille, jotka ottivat osaa 60-vuotisjuhlavuoteemme ja auttoivat meitä levittämään hyvää ympärillemme!

Lisätietoja:
Pia Hänninen, brändi- ja viestintäjohtaja, Ensto Oy, pia.hanninen@ensto.com, puh. 0400 492 142
Jenni Niemelä, viestintäpäällikkö, Ensto Oy, jenni.niemela@ensto.com, puh. 040 573 7853

Ensto lyhyesti:
Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia. Vuonna 1958 perustettu kansainvälinen teknologia- ja perheyritys työllistää 1 600 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 261 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.